O nama

O Garaži

Agro Atina doo, osnovana je 1996. godine u Mišićevu i svoju delatnost vezuje za poljoprivrednu proizvodnju. Pod okriljem firme rade dve poljoprivredne apoteke, u Bajmoku i Tavankutu i distribucija motornih ulja i maziva Garaжa u Subotici.

Poslovna jedinica Garaжa u Subotici specijalizovani je diskont za distribuciju maziva, filtera, akumulatora i autodelova. U sklopu poslovne jedinice Garaжa radi autoservis u kojem možete pripremiti Vaše vozilo za tehnički pregled, uraditi sve vrste popravki, zameniti ulje, antifriz, akumulator, proveriti signalizaciju i ispravnost uređaja.

U cilju poboljšanja opšte bezbednosti saobraćaja i da bi cenjenim klijentima dali precizne informacije o tehničkoj ispravnosti vozila, pre sedam godina smo otvorili liniju za tehnički pregled vozila u koju smo ugradili iskustvo i znanje stečeno u dosadašnjem radu.

Od januara 2022. godine smo na novoj adresi, u ulici Ivana Antunovića br. 130, sa ulazom i iz Izvorske ulice br. 26. Pored savremene linije tehničkog pregleda za automobile imamo i poligon za vršenje tehničkog pregleda za traktore radne i priključne mašine

Zbog nove organizacije tehničkog pregleda i uštede vremena, termini za tehnički pregled se zakazuju. Termin za tehnički pregleda možete zakazati pozivom na 024/561-199

Upoznajte

tim

Naš tim

Kolektiv koji brine o vašem vozilu. Od administracije do tehničara, svi na vašoj usluzi.

tehničari

Tehničari

Spoj mladosti i iskustva. Saveti, pregledi i popravke, naši tehničari su spremni za sve izazove.

objekat

Objekat

Sve na jednom mestu. Tehnički pregled i registracija vozila, auto servis i delovi.